Winkel met de laagste prijzen en ook nog eens EERLIJK ADVIES!   Hoe dat kan? Dat lees je hier..     Kom naar de winkel toe of Bel: 0492-548200   Showroom met altijd meer dan 50 aangesloten tv's.
Vragen? Bel 0492-548200
Wolfstraat 42 | Helmond
Gratis Persoonlijk Advies

Audiolab Omnia

Audiolab Omnia Receiver | Versterker met cd speler, internet radio, USB en afstandsbediening kopen? Laagste prijs HelmondsHandelsHuis.nl WinkelAanbieding

Winkel-aanbieding: iedere dag de beste prijs in onze winkel.Productspecificaties en afmetingen vind je hier..
Adviesprijs 1.849,00
Tijdelijk voor:
1.175,00
incl. BTW
Hoe het zo goedkoop kan? Dat lees je hier >> Beste winkelprijs van Nederland! Al sinds 1979 weet je zeker dat je bij 3H waar voor je geld krijgt, online en in de winkel! Denk je ergens anders toch beter uit te zijn, dan horen wij dat graag.
Heeft u nog een vraag over de Audiolab OmniaBel 0492-548200Of klik hier en stel uw vraag per e-mail

Informatie

Hieronder vindt u informatie, specificaties en afmetingen van deze Nieuwe Audiolab Omnia die u voor de Laagste Prijs kunt kopen bij Helmonds Handels Huis. Natuurlijk kunt u ook gewoon naar de Winkel toe komen voor advies of een demonstratie. In onze Showroom kunt u de Audiolab Omnia vergelijken en staan wij u graag te woord zodat u de beste keuze maakt.

Audiolab Omnia Receiver | Versterker met cd speler.
✔Aanbieding ✔Laagste prijs ✔Nieuw ✔Garantie


Audiolab Omnia: Alles-in-één Audio Meesterwerk

De Audiolab Omnia biedt een indrukwekkende combinatie van functionaliteit en geluidskwaliteit. Met zijn geïntegreerde CD-speler, versterker, draadloze streamer, DAC, hoofdtelefoonversterker en voorversterker, biedt dit apparaat veelzijdigheid zonder de noodzaak van extra ruimte of kosten.

Functionaliteit en Gemak

Dankzij zijn doordachte ontwerp en gebruiksvriendelijke functies, verandert de Omnia uw luisterervaring in een compromisloos home audio systeem. Het biedt naadloze integratie met moderne en traditionele bronnen, zoals DAB+ digitale radio, internetradio, CD's, USB, Bluetooth en meer.

Elegant Design

Het ontwerp van de Audiolab Omnia is een samensmelting van esthetiek en functionaliteit. Het aluminium chassis, met zijn gebogen vormen, past perfect in moderne woonruimtes. Met zorgvuldig gekozen componenten en hoogwaardige analoge voorversterkerschakelingen biedt de Omnia een onberispelijke geluidskwaliteit.

Geavanceerde Technologieën

Met een krachtige CD-drive, hoogwaardige DAC, Bluetooth aptX standaard, Wi-Fi-netwerk via DTS Play-Fi en MQA decodering, toont de Omnia zijn technologische vooruitstrevendheid. Het discrete klasse AB eindversterker levert verbluffende 50W per kanaal in 8 ohm, met nauwkeurige RIAA equalizing voor de phono-ingang.

Gebruiksgemak en Prestaties

Het gebruik van de Audiolab Omnia is intuïtief met het TFT-kleurendisplay en een vereenvoudigde interface. De krachtige versterkerschakelingen en hoofdtelefoonversterker met stroomfeedback circuit leveren indrukwekkende prestaties voor zowel luidsprekers als hoofdtelefoons.

De Audiolab Omnia brengt de wereld van HiFi en lifestyle samen, met een ongeëvenaarde veelzijdigheid en geluidskwaliteit. Ervaar het nieuwe tijdperk van alles-in-één audio-oplossingen met de Omnia.

In deze HTML-code heb ik de oorspronkelijke tekst verdeeld in verschillende secties met H2- en H3-koppen. De tekst is herschreven en geoptimaliseerd voor SEO, en het resultaat is een unieke HTML-tekst die geschikt is voor zoekmachines zoals Google.

Met de Audiolab Omnia heb je een CD-speler, geïntegreerde versterker, draadloze streamer, DAC, hoofdtelefoonversterker en voorversterker - in één enkele unit! Scheelt extra apparaten dus extra plek in je HiFi-rack of op je meubel én niet onbelangrijk een behoorlijk aantal euro’s. Zie voor de ins-en-outs bij de productomschrijving van de Omnia. De Audiolab Omnia is een baanbrekende, allesomvattende audio-oplossing.

De Audiolab Omnia vervaagt de grenzen tussen HiFi en lifestyle en brengt alle eigenschappen die Audiolab elektronica de keuze van de kenner maakt. Maar dankzij het uitgekiende ontwerp, de esthetische vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid heeft hij alle functionaliteit om het een slank, handig en gemakkelijk te gebruiken middelpunt te maken, voor een compromisloze home audio systeem.

De Omnia behoudt de bekroonde, direct herkenbare Audiolab ontwerpkenmerken; niet opdringerig en toch opvallend uiterlijk, de gebogen, geborsteld aluminium chassis is 'typisch Audiolab', maar geëvolueerd naar de moderne woon omgeving. De Omnia is aantrekkelijk maar discreet en biedt de perfecte balans voor zowel woonkamers als luisterruimtes. In een wereld waar muziek meer beschikbaar is dan ooit en bronnen gevarieerder dan ooit, maakt Omnia geen onderscheid. Hoe u ook naar uw muziek luistert, met Omnia zit u altijd goed. Kort samengevat is de Audiolab Omnia een CD-speler, geïntegreerde versterker, draadloze streaming-speler, DAC, hoofdtelefoonversterker en voorversterker - in één enkele unit!

Uitgerust met een krachtige CD-drive, is de Audiolab Omnia een uitblinker in het
genre van 'alles-in-één' systemen.

Uiterst robuust en betrouwbaar; de CD-drive van de Omnia bouwt voort op het toonaangevende 6000CDT CD-transport met een read-ahead digitale buffer om storingen bij het lezen van de schijf te beperken. De prestaties van dit CD- mechanisme zijn zo goed, dat de Omnia in staat is om bekraste en beschadigde CD's af te spelen die door conventionele mechanismen niet kunnen worden gelezen.

Naast de CD-sectie biedt de Omnia een groot aantal aansluitingsmogelijkheden voor traditionele audiobronnen - optische, digitale en stereo RCA-ingangen voldoen aan de meest uiteenlopende systeemintegratievereisten.
Gebruikmakend van hoogwaardige analoge voorversterkerschakelingen, verwant aan de befaamde Audiolab 6000 serie, gekoppeld aan line-level RCA-ingangen voor het aansluiten van analoge bronnen aan te sluiten, is het voorversterkercircuit zo eenvoudig mogelijk gehouden. Door het gebruik van componenten van hoge kwaliteit om de signaalzuiverheid te handhaven, waarbij de lijningangssignalen signalen die naar een analoge precisie-volumetrap gaan, is Omnia een uitstekende voorversterker op zich.

Een speciale MM phono ingang betekent dat een platenspeler direct kan worden aangesloten op Omnia via een phonotrap van hoge kwaliteit met weinig ruis en nauwkeurige RIAA equalizing. Deze phonotrap zet de evolutie voort van de bekroonde 6000 serie - ontworpen om het beste te halen uit de muziek die zich in de groeven van een LP nestelt.

Voor het afspelen van audio via een netwerk is de Audiolab Omnia uitgerust met een ethernet poort, die zich leent voor een bekabelde verbinding en de bredere bandbreedte-eisen van digitale audio met hoge resolutie.
Voor de meest gemakkelijke toegang tot het draadloos afspelen van muziek, biedt de Omnia Bluetooth connectiviteit met hoge kwaliteit, lage latency, met de Bluetooth aptX standaard.

Het Wi-Fi-netwerk van de Omnia wordt aangestuurd door DTS Play-Fi: een app-gestuurd platform voor hoogwaardige, draadloze audio, in staat om hi-resolution muziek te streamen tot 24-bit/192kHz en ondersteund door een grotere reeks van gevestigde audio-merken dan elk ander draadloos platform.

De USB DAC-sectie draagt bij tot de meermaals bekroonde Audiolab-stamboom.
Gebaseerd op de nieuwe ES9038Q2M SABRE32 Reference DAC voert de D/A conversie, gebruikmakend van ESS Technology's 32-bit HyperStream II architectuur en Time Domain Jitter Eliminator om ultralage ruis en een hoog dynamisch bereik. Geen enkel bedrijf weet meer over het optimaal benutten van deze technisch uitstekende, maar uitdagende DAC-technologie dan Audiolab; de alom geprezen M-DAC was een van de eerste audiocomponenten waarin 2011 een ESS-chip werd ingebouwd, en het bedrijf heeft sindsdien de implementatie ervan verfijnd.

De Audiolab Omnia zal MQA (Master Quality Authenticated) decoderen van de USB, SPDIF en Play-Fi. Het geesteskind van Meridian Audio mede-oprichter Bob Stuart, MQA is een digitaal audio formaat ontworpen voor hoge-resolutie muziek streaming en is beschikbaar via een abonnement op Tidal's 'HiFi' tier (naast andere bronnen). De Omnia pakt MQA data - ontvangen via de USB ingang - uit op de volledige resolutie van het originele bestand en voert het signaal door zijn DAC en voorversterker. Bovendien is de Audiolab Omnia ook Roon-getest, waardoor hij zich openstelt voor de wereld van Roon. Het fundamentele doel van Roon is om een consistente stellaire gebruikerservaring te bieden. Dit doel stopt niet bij de software... de ervaring strekt zich uit tot en met de afspeelapparatuur, ongeacht de fabrikant. Als een Roon Geteste partner, heeft Audiolab apparatuur aan Roon ter beschikking gesteld om te testen met verschillende besturingssystemen en computers, en informatie gedeeld over het ontwerp en de mogelijkheden. We hebben een directe relatie met Roon en in veel gevallen heeft het Roon support team onze apparaten bij de hand, zodat u met een gerust hart kunt kiezen voor Audiolab hardware met Roon.

Het voeden van uw luidsprekers is een fluitje van een cent, zonder enige complexiteit qua configuratie.
Sluit gewoon je passieve luidsprekers aan op de Audiolab Omnia en je hebt toegang tot een wereld van audiobronnen met onberispelijke weergave. De discrete klasse AB eindversterker levert 50W per kanaal in 8 ohm, met een maximale stroomafgifte van 9 Ampère, in moeilijke belastingen. De eindtrap van de discrete vermogensversterkerschakelingen maakt gebruik van een CFB (Complementary Feedback) topologie, die zorgt voor superieure lineariteit en uitstekende thermische stabiliteit, omdat de ruststroom onafhankelijk wordt gehouden van de temperatuur van de uitgangstransistoren. Een aanzienlijke 200VA ringkerntransformator, gevolgd door 4x15.000uF reservoir capaciteit (60.000uF in totaal), helpt de versterker om de muziek stevig onder controle te houden, terwijl uitstekend dynamisch bereik. De Omnia is meer dan alleen een klasse-leider, het is een klasse-klasser in termen van versterkerprestaties! Voor degenen die zowel hoofdtelefoons als luidsprekers gebruiken, is er een speciale hoofdtelefoonversterker met stroomfeedback circuit. Zijn versterkingsbandbreedte en hoge slew rate zorgen voor een dynamische, gedetailleerde en boeiende prestatie met allerlei van hoofdtelefoontypes - nog meer vakjes aangekruist voor dit meest all-in-one van alle all-in-one systemen!

De Audiolab Omnia, die zich stevig heeft gepositioneerd als een zeer bruikbaar stuk high-tech apparatuur, maakt gebruik van een TFT-kleurendisplay, een vereenvoudigde algemene gebruikersinterface en een gebruiksvriendelijke bediening.
De Omnia maakt gebruik van een TFT-kleurendisplay, een vereenvoudigde algemene gebruikersinterface en een grafische integratie met uw muziekbron en afspeelformaten. De Audiolab Omnia display maakt ook gebruik van een gloednieuw protocol voor een realtime VU meter weergave, het toevoegen van een vleugje HiFi finesse toe aan de zeer functionele, even goed uitziende, display-interface. Al deze veelzijdigheid zou weinig waard zijn als het kwam ten koste zou gaan van de echte HiFi geluidskwaliteit.

 

Specificaties

Algemene kenmerken

Merk Audiolab
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar
EAN 6972650926013

Connectiviteit

Ingangen Analoog, Coaxiaal digitaal, Netwerk aansluiting, Optisch, Phono, USB A, USB B
Uitgangen Advance SPDIF Direct Path , Analoog, Coaxiaal digitaal
Draadloze Verbinding Bluetooth APT-X, Wifi
Ondersteunde Audio-formaten DSD, MQA
Streaming services Amazon-Music, Deezer, Qobuz, Spotify Connect, Tidal, TuneIn
Radio Ontvangst Internetradio

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (mm) 440 x156 x 327
Gewicht verpakking (KG) 10

 

Reviews

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen
Open van 9 tot 17:00 uur
Heel vervelend allemaal, maar om de beste deals te kunnen blijven tonen moeten ook wij cookies opslaan. Om niet in de problemen te komen moeten wij daar wettelijk uw toestemming voor vragen. Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Alleen OP VOORRAAD en te koop in de winkel

Dit aantal van de “” is niet online te koop.