De Olympische Zomerspelen komen er aan, koop nu de mooiste tv voor de laagste prijs | Lees verder..     Sinds 1979 de laagste prijzen van Nederland! | Hoe dat kan, dat kun je hier lezen..
Vragen? Bel 0492-548200
Wolfstraat 42 | Helmond
Gratis Persoonlijk Advies

Sony XR-77A95L

Sony XR-77A95L (2023) QD- OLED tv | Android Smart tv | 77inch / 195cm | Zeer Goed Geluid kopen? Laagste prijs HelmondsHandelsHuis.nl WinkelAanbieding

Winkel-aanbieding: dus alleen in onze winkel te koop of te bestellen.Productspecificaties en afmetingen vind je hier..Bezoek onze winkel: di t/m za 9u tot 17u
Sony XR-77A95L kopen voor de laagste prijs?Wij kijken iedere dag wat vandaag de beste prijs is.
Kom naar de winkel toe, wij maken altijd de beste deal of neem contact met ons op.
Actieprijs in de winkel Bel 0492-548200
(Door misbruik geen prijsinformatie meer per e-mail).
Andere vraag over de Sony XR-77A95L?
Klik hier en stel je vraag per e-mail

Betere deal gezien? Bel 0492-548200

Wij zijn Sony Dealer, u koopt een nieuwe Sony XR-77A95L, met 2 jaar garantie.
Professionele bezorging met speciaal vervoer mogelijk in heel NL

Winkelen bij 3H,
ALTIJD IN UW VOORDEEL
Wolfstraat 42 | 5701JE | Helmond

Informatie

Specificaties en afmetingen Sony XR-77A95L

Hieronder vind je informatie, specificaties en afmetingen van deze nieuwe Sony XR-77A95L die je kunt kopen voor de Laagste Prijs bij Helmonds Handels Huis in de winkel. Wil jij ook dat winkels blijven bestaan? Kom dan gewoon naar de winkel toe voor een eerlijk advies en een demonstratie. In onze Showroom kun je de Sony XR-77A95L vergelijken en staan wij je graag te woord zodat jij de beste keuze maakt.

Sony XR-77A95L (2023) BRAVIA Master serie QD-OLED TV.
✔Aanbieding ✔Laagste prijs ✔Nieuw ✔Garantie


Wij leveren het NL model, zijn officieel dealer en u kunt dus gebruik maken van alle lopende acties* van het merk als die er zijn.
*Cashback acties of andere promotionele acties.


Afmetingen verpakking (B x H x D) : Ca. ? x ? x ? cm
Gewicht met verpakking ? kg tv zonder voet : ? kg


Waarom zou u juist deze OLED kopen?

  • De tweede generatie QD-OLED.
  • Cognitieve intelligentie.
  • Het accoustic surface systeem geeft een hoogwaardig en onvergelijkbaar mooi geluid.
  • Maakt een soundbar overbodig.
  • Android smart tv met ingebouwde Chromecast.
  • Spraakbesturing maakt zoekopdrachten op bijv. You-Tube zeer eenvoudig.
  • Premium afwerking, strak design.

XR OLED Contrast Pro

De tv is uitgerust met ons OLED-scherm (QD-OLED-scherm) en XR OLED Contrast Pro zodat u kunt genieten van levensecht contrast met de helderste kleuren en diepe zwarttinten. Deze OLED-tv heeft een temperatuursensor [1] en een warmtediffusor [2] voor de warmteafvoer. Bovendien maakt het paneel gebruik van de Cognitive Processor XR™ om de schermtemperatuur te detecteren en het licht nauwkeurig te bepalen. Zo wordt de kleurhelderheid met tot wel 200% verhoogd ten opzichte van normale OLED-tv's.

4K OLED

Wat u ook kijkt, het wordt opgeschaald tot kwaliteit die 4K

benadert dankzij onze unieke Cognitive Processor XR™. U geniet ook van optimaal contrast op ons nieuwe OLED-scherm (QD-OLED) dat professioneel wordt aangestuurd door onze unieke technologie voor levensechte diepte en de meest prachtige, nauwkeurige kleuren in elke scène.

Cognitive Processor XR™

Til beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™. Onze BRAVIA XR™-tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™. De BRAVIA XR processor verwerkt kennis en creëert oplossingen zoals het menselijk brein dat doet. Het heeft het vermogen om dingen te leren, te onthouden en continu te verbeteren wat resulteert in levensechte diepte, buitengewoon contrast en prachtige, levendige kleuren.

XR Triluminos Max™

Met het nieuwe OLED-scherm (QD-OLED) en de Cognitive Processor XR™ krijgt u ons breedste kleurenpalet. Deze unieke processor geeft natuurlijke tinten weer die er prachtig uitzien voor het menselijk oog. Het scherm vult zich met consistent levendige kleuren en realistische texturen op elk helderheidsniveau.

XR HDR Remaster

Met XR HDR Remaster herkent deze tv elk voorwerp op het scherm, analyseert hij de kleur en past hij het contrast aan voor levensechte beelden. Object-based verwerking door BRAVIA XR tilt nauwkeurigheid naar een nieuw niveau door schakeringen, verzadiging, helderheid, bewegingsvector, bandbreedte en meer aan te passen. Dit resulteert in uitzonderlijk realistische beelden met extra diepte, levensechte texturen en natuurlijke kleuren.

XR 4K-opschaling

Met XR 4K Upscaling geniet u van entertainment in een kwaliteit die 4K benadert, welke content of bron u ook bekijkt. Onze Cognitive Processor XR™ heeft toegang tot veel gegevens waarmee ontbrekende texturen en details intelligent worden nagebootst voor levensechte beelden.

4K XR Smoothing

XR Smoothing zorgt voor vloeiende, levensechte beelden in 4K, zonder het probleem van kleurlijnen dat andere tv's vaak hebben. Scènes worden nagebootst met duizenden tinten, schakeringen en gradaties, waardoor ze levensecht lijken.

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution herkent individuele voorwerpen in een beeld en produceert virtuele, realistische texturen op het scherm. Onze BRAVIA XR-processor analyseert en verwerkt gegevens op zeer nauwkeurige wijze om 4K-beelden te produceren die vier keer de resolutie van Full HD hebben, voor nog mooiere scènes met realistische details en textuur.

XR OLED Motion

XR OLED Motion gebruikt onze Cognitive Processor XR™ om belangrijke elementen in opeenvolgende frames te vergelijken en onscherpte te voorkomen. De functie maakt extra frames en voegt ze tussen de originele frames in. Zo ziet u vloeiende, heldere actie, ook bij snelle beelden.

Minder schittering en reflectie, ga op in het beeld

Schittering en reflectie verstoren de beeldhelderheid, zeker bij donkere beelden met verborgen diepte en details. Ons OLED-scherm (QD-OLED) reflecteert licht van buiten nauwelijks waardoor dit effect wordt verlaagd. Zo krijgt u ongelooflijke helderheid, kleur en contrast in vrijwel alle lichtomstandigheden. Ga helemaal op in het beeld en kijk zonder afleiding.

4K/120 fps

Ga voor het allerbeste met BRAVIA. HDMI 2.1 biedt een framesnelheid van 120 fps voor compatibele games, zodat u elke uitdaging aankunt bij schiet-, sport- en prestatiegames doordat de actie direct op uw scherm verschijnt. Bovendien kunt u supersoepel gamen met een lagere invoervertraging van maar 8,5 ms met 4K / 120 fps en de speciale Gamemodus.

Prachtige kleuren vanuit welke hoek u ook kijkt

Tv kijken vanaf de zijkant is precies hetzelfde als wanneer u er recht voor zit. De A95K heeft een OLED-scherm (QD-OLED) van de nieuwste generatie waardoor de helderheid constant blijft. Kleuren blijven bij elke kijkhoek levensecht en consistent.

Variabele vernieuwingsfrequentie

Met een variabele vernieuwingsfrequentie in HDMI 2.1 voorkomt BRAVIA haperingen en schermtearing. Deze tv past dynamisch de vernieuwingsfrequentie van het scherm aan zodat deze overeenkomt met de variabele framesnelheden van het game-apparaat, waardoor u een soepele gameplay krijgt.

Auto HDR Mapping van tinten

Met Auto HDR Mapping van tinten worden de HDR-instellingen meteen geoptimaliseerd tijdens de eerste installatie van uw PS5™-console. Uw PS5™ herkent automatisch individuele BRAVIA XR-modellen en selecteert de beste HDR-instellingen voor uw tv. Zo ziet u zelfs in scènes met hoog contrast de cruciale details en kleuren in de lichtste en donkerste delen van het scherm.

Automatische lage-latentiemodus

Met de Automatische lage-latentiemodus in HDMI 2.1 herkent BRAVIA een aangesloten en ingeschakelde console en gebruikt automatisch de modus met weinig vertraging. Uw gameplay wordt soepeler en responsiever — cruciaal voor snelle en intense games.

Acoustic Surface Audio+ 

Het geluid komt direct van het scherm met Acoustic Surface Audio+™. Grote actuatoren trillen, zodat het hele scherm een speaker wordt en u een krachtige akoestiek krijgt die met het beeld meebeweegt en zorgt voor een realistischere soundtrack met heldere en natuurlijke gesprekken. Subwoofers rechts en links versterken de bas voor bioscoopgeluid bij u thuis.

Grote actuatoren

De twee grote actuatoren op de A95K zijn helemaal rond en maken het geluid bij alles wat u kijkt krachtiger en realistischer. De actuatoren zorgen met schermtrillingen voor duidelijke middelhoge en hoge frequenties. Zo krijgt u een meeslepende audio-ervaring die overeenkomt met wat u ziet.

Automatische beeldmodus per genre

BRAVIA schakelt automatisch over op de Gamemodus voor minimale invoervertraging en responsieve actie. Als u films kijkt op PlayStation5®-consoles, schakelt de tv weer over naar de Standaardmodus, zodat de scènes mooier worden weergegeven.

Acoustic Center Sync

Als u een BRAVIA XR-tv koppelt aan een Soundbar van Sony, versterkt de Soundbar het kanaal van de middenspeaker voor helderder en voller stemgeluid. Hierdoor kan het geluid perfect overeenkomen met de actie op het scherm voor een meeslepende ervaring.

Voice Zoom 2

Hoor tv-dialogen beter zonder het volume harder te moeten zetten. Zelfs als spraak slecht verstaanbaar is, detecteert Voice Zoom 2 het type stem. Vervolgens wordt dit geluid geanalyseerd en wordt de helderheid verbeterd.

3D Surround-opschaling

Met BRAVIA XR™ kijkt u alles met echte Surround Sound. Met XR Surround wordt Surround Sound aan de zijkanten en verticaal gecreëerd met de tv-speakers, zodat u 3D-audio ervaart zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen. Onze BRAVIA XR™-tv's zijn ook compatibel met Dolby Atmos®.

Ambient Optimization Pro 

Koppel uw BRAVIA XR-tv aan de meegeleverde BRAVIA CAM en kijk tv zoals nooit eerder. BRAVIA CAM herkent waar in de kamer u zich bevindt en hoe ver u van de tv bent. Vervolgens worden de instellingen van beeld en geluid aangepast voor de beste resultaten. Dit betekent dat audio, waaronder gesprekken, helderder en meeslepender is, en dat de beeldhelderheid is afgestemd op de omgeving waarin u kijkt.

Bluetooth-connectiviteit

Verbind compatibele Bluetooth®-apparaten met uw tv voor draadloos entertainment. Koppel uw Bluetooth-koptelefoon of -oordopjes met BRAVIA, zodat u op uw favoriete plekje ongestoord kunt genieten van tv-programma's en muziek

Klaar voor 360 Spatial Sound

Creëer een Dolby Atmos®-ervaring op maat met een combinatie van onze draagbare speaker SRS-NS7 en BRAVIA XR™ voor ruimtelijke Surround Sound. Bij geselecteerde koptelefoons en oordopjes van Sony geniet u ook van de nagebootste Surround van 360 Spatial Sound dankzij de draadloze zender WLA-NS7 (apart verkrijgbaar).

Automatische geluidskalibratie: aanpassing van balans tussen links en rechts

BRAVIA CAM volgt u en uw positie, zelfs als u vanaf de zijkant kijkt, en past de geluidsbalans rechts en links aan voor een optimale akoestiek. Waar u zich ook in de kamer bevindt, de geluidskwaliteit is hetzelfde als wanneer u voor de tv zit.

Automatische beeldkalibratie

BRAVIA CAM detecteert de afstand tussen u en uw tv en past de tv-helderheid aan zodat u altijd de beste beeldkwaliteit heeft, waar in de kamer u ook bent. Met een licht- en kleursensor in de tv worden beelden afgestemd op de lichtomstandigheden voor de best mogelijke kijkervaring.

Licht- en kleursensor

Wanneer de tint van een lichtbron in een kamer verandert en bijvoorbeeld van koel naar warm gaat, zullen de kleuren op het tv-scherm ook wijzigen en kunnen ze mogelijk onnatuurlijk overkomen. Deze tv is uitgerust met een RGB-lichtsensor die de kleur en helderheid van een beeld aanpast aan de lichtbron in de kamer.

Bediening met handgebaren

Met bediening met handgebaren verandert u van zender, past u het volume aan en doet u nog veel meer met eenvoudige handgebaren, zonder een afstandsbediening.

Automatische geluidkalibratie, automatische Voice Zoom

BRAVIA CAM detecteert uw kijkafstand en past de Voice Zoom automatisch aan zodat u gesprekken goed kunt verstaan. Het geluid van de tv wordt harder gezet als u verder van de tv gaat zitten en zachter als u dichterbij komt.

Nabijheidswaarschuwing

Met Afstandswaarschuwing kunt u een veilige kijkafstand voor uw kind instellen en ontvangt u een melding als het te dicht bij de tv komt.

Google TV

Blader door meer dan 700.000 films en tv-afleveringen van uw streamingdiensten, allemaal vanaf één plek, gesorteerd in onderwerpen en genres op basis van uw interesses.

Videocommunicatie

Bijpraten met uw vrienden en familie op het grote scherm. Koppel uw tv aan de BRAVIA CAM voor nog meer plezier.

Automatische energiebesparingsmodus

Met de automatische energiebesparingsmodus wordt uw stroomverbruik geoptimaliseerd doordat het scherm automatisch donker wordt als u niet voor de tv zit.

Afstandsbediening met premium ontwerp

We hebben onze afstandsbediening helemaal opnieuw ontworpen zodat u dag en nacht moeiteloos uw tv bedient. Onze nieuwe premium afstandsbediening is makkelijk in gebruik dankzij de vereenvoudigde knoppen, een backlight waarmee u ook in het donker alles duidelijk ziet en een Finder-functie om met uw stem snel de afstandsbediening te vinden. De afstandsbediening heeft een compact aluminium ontwerp, ziet er stijlvol uit en ligt ook lekker in de hand

Werkt met Apple AirPlay / Apple HomeKit

Met Apple AirPlay kunt u video's en audio naar uw televisie streamen vanaf uw iPhone, iPad of Mac. Bekijk films en series vanaf de Apple TV-app, uw favoriete apps of zelfs Safari. Deel uw foto's met iedereen in de kamer.

Chromecast built-in

Kijk in een ogenblik van uw telefoon, tablet of laptop op uw tv. Met Chromecast built-in kunt u al uw favoriete films, series, apps, games en meer rechtstreeks naar uw tv casten.

Twee stijlen: positiestijl Front

Met de positiestijl Front met het One Slate-ontwerp concentreert de kijker zich op het scherm om zoveel mogelijk zonder afleidingen in het beeld op te gaan

BRAVIA CORE

Talloze films zijn inbegrepen en wachten op u. Met de technologie van BRAVIA XR, PureStream™ en IMAX® Enhanced is alles wat u kijkt voorzien van prachtige visuals en de beste geluidskwaliteit. Met de gekalibreerde modus van BRAVIA CORE kijkt u thuis met de beeldinstellingen die de filmmakers voor ogen hadden.

Dolby Vision® en Dolby Atmos® 

Geniet thuis van bioscoopkwaliteit. Met Dolby Vision® komen scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl met Dolby Atmos® de kamer wordt gevuld met meeslepende Surround Sound.

Creator Calibrated Mode

Met Creator Calibrated Mode op BRAVIA XR-tv's kunnen beeldinstellingen worden geoptimaliseerd als u content kijkt op Netflix en BRAVIA CORE. Met Netflix Adaptive Calibrated Mode wordt uw Netflix-beleving verder geoptimaliseerd voor de lichtomstandigheden in uw kamer, zodat u Netflix-content kijkt in spectaculaire studiokwaliteit, zoals de maker bedoeld heeft.

 

Reviews

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen
Openings -tijden...
Echt heel vervelend allemaal, maar om de beste deals te kunnen blijven tonen moeten wij cookies opslaan. Om niet in de problemen te komen moeten wij daar wettelijk uw toestemming voor vragen. Wil jij dat accepteren zodat wij niet in de problemen komen? Ja Nee Meer over cookies »

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Alleen OP VOORRAAD en te koop in de winkel

Dit aantal van de “” is niet online te koop.